Tagi beléptetés

Elfelejtette a jelszót?

Még nem tag? Regisztráljon!
Ügyvezetői Köszöntő

Kovács Tamás

Tisztelt Látogató!

A Bakony-Balaton Mechatronikai és Járműipari Klaszter menedzsment szervezete, a Közép-Pannon Terület- és Gazdaságfejlesztési Zrt. nevében üdvözlöm Önt.

A Közép-Pannon Nonprofit Kft. 2001-ben jött létre a Közép-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. leányvállalataként. Az alapítás fő célja a Közép-Dunántúli Régió fejlődésének előmozdítása fejlesztési projektek generálása és végrehajtása, valamint terület- és gazdaságfejlesztési szolgáltatások nyújtása révén.

Közel 15 éves története alatt a Társaság méködése folyamatos és eredményes volt; szakmai hírnevét a régió önkormányzatai, szakmai szervezetei, valamint a fejlesztéspolitikai intézmények körében megalapozta; stabil partnerkapcsolatokat épített ki önkormányzatokkal, gazdasági szervezetekkel és egyéb intézményekkel.

A Kft valamennyi munkatársa büszke arra, hogy a Bakony-Balaton Mechatronikai és Járméipari Klaszter menedzselését - a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttméködésben - elláthatja. A klaszter méködtetésével kapcsolatosan küldetésünknek érezzük

  • a klaszter szervezeti- és működési feltételeinek általános biztosítását,

  • stratégiai célkitűzéseinek elérését,

  • gazdasági szerepének erősítését,

  • a klasztertagok versenyképességének és ismertségének növelését,

  • valamint a klaszter hazai és nemzetközi piaci kapcsolatainak kiszélesítését.

A Közép-Pannon Terület- és Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójaként bízom abban, hogy szervezetünk képes hozzájárulni ahhoz, hogy a Bakony-Balaton Mechatronikai és Járműipari Klaszter hazánk meghatározó autóipari- és mechatronikai szövetségévé, s egyben határon túli fejlesztési hálózatok aktív- és elismert partnerévé váljék.

Kérem, forduljon hozzánk bizalommal, legyen ön is partnerünk.


Kovács Tamás
ügyvezető igazgató